Er blijft bij ons steeds de behoefte aanwezig aan training en opleiding. Door actief lid te worden of donateur kun jij ons ondersteunen.

Invloed

 

Via een politieke partij kun jij invloed uitoefenen. Invloed op je woonomgeving, de toegankelijkheid van de bibliotheek, het uitgaansleven, de groene omgeving, woninginbraken of bijvoorbeeld muziekfestivals. Wordt daarom lid en denk en praat mee. Want jouw mening doet er toe bij ons. Word lid

Door lid te worden steun je ons structureel. Hiermee kunnen wij onze mensen trainen en maken we samen de gemeentelijke politiek zichtbaar door duidelijk campagne te voeren. Ook heb je invloed op de koers en keuzes van de partij. Jouw stem doet er toe!

Vul onderstaand formulier in en stuur het op. Alvast bedankt.


Download
Aanmeldformulier
0-lmsf.docx
Microsoft Word document 134.0 KB

Wordt donateur

Je kunt onze activiteiten steunen door donateur te worden. Je betaalt eens per jaar een financiële bijdrage. Je kunt zelf bepalen hoe hoog die bijdrage is. 

Vul onderstaand formulier in en stuur het op. Alvast bedankt.

 

 

 


Download
Vriend van Hart voor Kampen
0-vfm.docx
Microsoft Word document 132.0 KB

Periodiek

Als je je donatie aan Hart voor Kampen voor minimaal vijf jaar vastlegt als periodieke schenking, dan kun je je gift aftrekken van de belasting. Je krijgt dan een deel van het geschonken bedrag terug van de Belastingdienst. 

Vul onderstaand formulier in en stuur het op. Alvast bedankt.

 

 

Download
Eenmalige machtiging
0-femg.docx
Microsoft Word document 132.1 KB