Ons team

Onze (schaduw)fractie heeft een zeer ruime ervaring in de plaatselijke politiek: ruim100 jaar om precies te zijn. En op alle vlakken: in de oppositie, de coalitie, in de gemeenteraad of commissie, als wethouder of fractievoorzitter. Wij weten ondertussen hoe de hazen lopen. Daarnaast hebben sommigen een zeer uitgebreid netwerk en weten zij wat er in de samenleving speelt.


Nardus Koster

Nardus heeft een winkel op de Oudestraat. Hij heeft 10 jaar ervaring in de plaatselijke politiek. Als raadslid, commissielid (Inwoners) en als fractievoorzitter. Nardus zijn interesses liggen bij de toegankelijkheid, veiligheid en leefbaarheid in de wijken. 


Nico Minnema


Nico is een geboren Fries (Leeuwarden), maar aangezien zijn voorouders uit Kampen kwamen en hij hier al sinds 1996 woont voelt hij zich inmiddels al een echte Kampenaar. 

Van jongs af aan schijnt hij altijd gezegd te hebben, “ik ga later in Kampen wonen”. Na zijn studie Levensmiddelen technologie in Bolsward gebeurde dit dan toch echt, omdat hij bij de firma Siebrand op het laboratorium terecht kwam. Na ruim 25 jaar werkt hij hier nog steeds en is inmiddels verantwoordelijk voor alles wat er gemaakt wordt, voordat het de fles in gaat. 

Na in twee verschillende mooie wijken van Kampen te hebben gewoond was een echte droom de oude binnenstad van Kampen. Deze wens ging in 2022 in vervulling. 

Om het plaatje compleet te maken hoopt hij zich via Hart voor Kampen extra te kunnen inzetten voor alles wat onze prachtige stad met haar gemeente beweegt. 

 

Ellen Koersen

Ellen is fractiesecretaris en woont in Wilsum. Zij is een boerendochter, volgde uiteenlopende opleidingen en vaardigheden en is een bezige bij. Ze is -regionaal- betrokken, verantwoordelijk, meegaand en heeft een hele brede interesse: van musiceren, pubquizzen en ontwerpen tot het Biergilde van Campen, buiten zijn en reisjes maken. Betreffende politiek; belangrijke zaken zijn onder andere wonen en werken tot cultuur, communicatie en maatschappelijke kwesties. Spreek haar gerust aan voor contactmogelijkheden.


Albert Holtland

Jurist van beroep en huidig commissielid en oud-wethouder van 2018-2022.  Albert heeft 36 jaar ervaring in de plaatselijke en provinciale politiek als staten- en raadslid, fractievoorzitter, vice-voorzitter van de raad, voorzitter presidium en commissie voorzitter.